Service, onderhoud en ondersteuning

Wij streven ernaar om u enkel en alleen kwaliteitsproducten te leveren. Daar hoort een gelijkwaardig type kwaliteit aan dienstverlening bij. Met onze 24-uurs dienst voor storing of andere oneffenheden slagen wij erin om garant te staan voor ons totaalproduct. Een team van specialisten lossen problemen op en voeren eventueel benodigde reparaties waar mogelijk direct uit.
Dankzij onze goede service hopen wij bij te dragen aan het voorkomen van stilstandverliezen, kwaliteitsvermindering of leveringsproblemen binnen uw productieproces.

Onderhoud

Zijn uw koel- en vriesruimten eenmaal in gebruik, dan is daar wellicht een onderhoudscontract handig bij. Dat geldt ook voor onze andere producten. Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden aangaande onderhoud of onderhoudscontracten? Neemt u dan vast contact op met ons onderhoudsnummer: +31 (0)228 350 400.

Ondersteuning

Onze eigen ontwikkelde software voor het automatiseren van processen en de ontwikkeling van besturingssystemen is een veel geleverd product. Wij kunnen ons voorstellen dat, na installatie en ingebruikname, u onze hulp onverhoopt nog een keer nodig heeft. Wij kijken graag met u mee en monitoren het probleem desgewenst op afstand.