Innoveren op basis van ervaring

Boukens Koel- en Klimaattechniek is de specialist als het gaat om ontwerpen, ontwikkelen, produceren, leveren en onderhouden van installaties voor koelen, vriezen en klimatiseren. Met een team van vakkundige medewerkers staan wij dagelijks tot uw beschikking.

De visie om naast betrouwbare en solide ook mooie en vernieuwende producten te ontwikkelen is al van het begin af aan de juiste koers gebleken. Met ruim 25 medewerkers werken wij aan een zelfverzekerde uitstraling van ons bedrijf. Onze jarenlange ervaring is daarin een groot voordeel. Al meer dan 32 jaar zijn wij een begrip in Enkhuizen, omstreken en ver daarbuiten.

Luisteren naar de steeds kritischer en veeleisender wensen van de klant, daar ligt onze kracht. Zonder luisteren naar de brug die nodig is, zal er geen brug worden gebouwd. Wij zijn dan ook een specialistisch bedrijf met professionele deskundigheid

Voor alle benodigde koelinstallaties, klimaatinstallaties en ventilatietechnieken zijn wij een zorgvuldig partner. In de besturingstechniek bieden wij oplossingen voor het automatiseren van processen. Het ontwikkelen van software voor besturingssystemen doen wij dagelijks met passie. Dat vindt u terug in de kwaliteit en innovatieve daadkracht van het product.

We hebben al vele grote en kleine innovaties op onze naam staan. Deze hebben hun weg gevonden in de producten binnen de klimaattechniek. Enkele voorbeelden zijn droogapparatuur en apparatuur voor luchtbevochtiging. Ook zijn deze innovaties ten gunste gekomen voor toepassingen in skihallen, ijsbanen of zwembaden.

 

Naast onze doelstelling producten te vervaardigen zijn wij er terdege van bewust dat de mensen een organisatie maken. De passie van deze mensen is één van de belangrijkste factoren voor het welslagen van een onderneming. Wij zijn er trots op om als geslaagde onderneming dagelijks bezig te zijn met naast noviteit ook kwaliteit.
De kwaliteit van ons product of onze dienst heeft de hoogste prioriteit. Simpelweg omdat onze klanten geld moeten verdienen met het door ons ontwikkelde product of dienst.

Komt u gerust eens langs of bel ons voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

meer lezen