Fruit Logistica

02 februari 2013 Terug naar het overzicht

Van 6 t/m 8 februari presenteren wij ons op de Fruit Logistica in Berlijn. U bent van harte welkom in onze stand. U kunt ons vinden in hal 6.1 standnummer A-05.

Voor het eerst zal Boukens Koel- en Klimaattechniek samen met zusterbedrijf Seed Conditioning Enkhuizen zich op de Fruit Logistica presenteren. Voor beide bedrijven is dit een ideale locatie. Het vormt een brug tot Nederland en onze doelgroeplanden.

Waar wij gedreven en getalenteerd in zijn is het laten zien wat onze apparatuur te bieden heeft en waarin het zich onderscheidt. Ontwikkelen is onze natuur. Daarom maakt ons bedrijf graag maatwerk waar nodig.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u graag meer over ons vaste leveringspakket en mogelijkheden. Of het nu gaat om ergonomische koel- en vriesinstallaties, het klimatiseren van uw bedrijfshal of innovatieve besturingssoftware. U bent van harte welkom in onze stand A-05 in hal 6.1 op de Fruit Logistica te Berlijn. Wilt u meer weten over het programma? Ga dan naar www.fruitlogistica.de